REGJISTRI I PROCEDURAVE ADMINISTRATIVE
NË KOMUNËN E GJILANIT

AL  SR  EN

Filtro kërkimin

Plotësoni fushat e mëposhtme për të filtruar kërkimin e lejeve dhe licencave

Otkazivanje hipoteke iz Registra nepokretnosti

Direkcija za katastar, geodeziju i imovinu

Otkazivanje hipoteke iz Registra nepokretnosti, oslobadajuci imovinu.

Registrovanje hipoteke iz Registra nepokretnosti

Direkcija za katastar, geodeziju i imovinu

Registrovanje hipoteke u Registru nepokretnosti pri RN kako bi se obavestile i zaštitile trece strane.